Hae tästä blogista

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Vuokatin husky

Tämän koulupäivän ohjelmassa oli reissu vuokattiin. Lähdimme aamulla vähän yli kahdeksan koulun parkkipaikalta ja hurautimme huskysafarille.
 
Ilma suosi meitä lumisateesta huolimatta, sillä pakkasta oli vain muutama aste ja aurinkokin paistoi. Loppupäivästä sade kuitenkin yltyi.
Perillä menimme sisälle juomaan pullakahvit ja kuulemaan päivän ohjelmasta. Tämän jälkeen meidät jaettiin kolmeen ryhmään ja jonka jälkeen jokainen ryhmä suuntasi omiin tehtäviinsä.
Me aloitimme lumikenkäilystä, tai paremminkin niiden säätämisestä ja pienehköstä testilenkistä. Menimme myös pienen mäen päälle testailemaan lumikenkiä ja katselemaan maisemia. 


Seuraavaksi siirryimme koiratarhalle katselemaan koiria. Niitä oli monta ja pakko sanoa, että sinisilmäiset huskyt ovat vain uskomattoman kauniita eläimiä. Viimeisenä menimme husky ajelulle mikä olikin aikamoinen kokemus.




Meidät jaettiin pareihin ja toinen meistä ohjasti kelkkaa ja toinen istui kyydissä. Reitti oli kuuden kilometrin mittainen ja puolessa välissä oli vaihto. Minä aloitin ohjaksissa ja yllätyin kuinka helppoa se oli loppupeleissä. Kerran kelkka jäi ylämäkeen, eivätkä koirat vetäneet sitä siitä ihan heti pois, mutta muita vastoinkäymisiä matkallamme ei ollut. Parini sai tottakai myös ohjastaa ja minä pääsin kyytiläiseksi. Oli mahtava kokemus istua kelkassa ja vain nauttia talvisista maisemista.






Tämän jälkeen suuntasimme ruokailemaan ja samalla saimme Vuokatin Safaris yrityksestä pienen yritys esittelyn. Ruuan jälkeen oli ohjelmassa vuokatin huipulla vierailu ja sitten suuntasimmekin jo kotia kohti. Kaiken kaikkiaan upea kokemus, suosittelen lämpimästi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti