Hae tästä blogista

perjantai 28. elokuuta 2015

Valmisteluja ja vaellusta !

Maanantai se on se päivä... ja siihen on viikon työt valmistellut. Silloin lähdetään kipuja poistamaan vasemmastakin kädestä. On se kipeä pitkään- sen tiedän jo edellisestä leikkauksesta. Liikerajat pienenee, mutta jos yöt saa nukkua ilman kipua-se on ihan jees :)
Koko viikon olen heitellyt tarjouspyyntöjä sisään ja tehnyt tuuraajalle asiat mahdollisimman helpoksi. Onko se (?)- paskat - siihen voi vain tuuraaja vastata..Tiukkaan tilanteeseen jätin ukon- kohde alkamassa ja aivan helkutisti on tarjouspyyntöjä heitetty sisään. Kunhan klousaa, olen tyytyväinen ja hommat rullaa.


Näitä nyt vain tulee ikävä- ei ihan heti pysty lähtemään. Niin monta paikkaa olisi vielä katsottavana ja kuljettavana, On ollut hauska kesä ja syksyn alku- on vaellettu 17-20 km päiväreissuja ja on ollut raskaita ja hauskoja, Jää mieleen.
Karhunkierrokselle piti mennä loman alkuun, mutta tuli muuttujia matkaan: mate otti ja pelasi futista ja rikkoi paikkansa. Eikä sitten lähdetty-oli tosi suuri pettymys, siitä päästiin yli, kierrettiin pikku kierros ja monta muuta kovaa reissua.

Mentiin kylmäluomalle ja haettiin reitti mökille- ei tehnyt kylmäluoman alueelta tiukaakaan. Mahtava reitti!
Ja käytiinhän me myös tytön kanssa Rokuan keisarinkierros- vajaa 20 km ylös-alasmaastoa, mutta niin mahtavaa!
Meni meillä reisiskin sillä reissulla, mutta ensiapu oli laukussa - sillä päästiin 7 km maaliin,


Sittenhän me lähdettiin Kainuun korpeen ja Ukkohallan reitille; Pieni Tuomivaaran reitti, jonka kliimaksi oli komulanköngäs.
Päivä oli hieno ja jäi takaraivoon muistoksi.

Nyt pitäisi jaksaa päivät ilman eräilyä-menee aikaa-jotain...mutta ehkäpä pääsee taas joulua ottamaan vastaan siilastuvalle oulangan kansallispuistoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti